Oppskrift: Pepperkakecupcakes

Altså, pepperkaker OG cupcakes, kan det bli bedre da?

Jeg har den siste tida hatt helt dilla på pepperkaker, og jeg tør ikke tenke på hvor mange jeg har spist allerede, selv om vi bare er i november! Uansett, i dag skal jeg dele oppskrift på en supergod peppekakecupcake.

Til 12 deilige julecupcakes trenger du:

100g smør, 50 g hvitt sukker, 50 g brunt sukker, 2 egg 60 g hvetemel, 40 g knuste pepperkaker, 1 ts bakepulver, 1 ts kardemomme, 1/2ts kanel

Smelt smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis og tilsett det smelta smøret. Ha pepperkakene i en pose som over, og knus dem med ei kjevle. Jeg har bare grovknust pepperkakene, og syntes det ble veldig godt. Vend inn det tørre, og fordel i 12 muffinsformer, gjerne i et muffinsbrett. Steikes i 12 minutter på 180*c.

Noen mufins fikk litt melisglasur og knuste pepperkaker over, og det be veldig populært hos Miriam. pepperkakecupcakesene smaker nok aller best med ostekrem, men da minstemann i huset ikke tåler melk, laget jeg heller denne gode smørkremen og hadde på toppen.

NAM!

Ikke glem giveawayen der du kan vinne en egendesigna almanakk! Meld deg på i forrige innlegg HER, eller på Instagram @monicabj92

Legg inn en kommentar