Første julemesse over

Vinneren av forrige ukes giveaway er trukket. Vinnerens navn er publisert på bloggens facebookside!

I helgja er jeg å finne på julemesse begge dager. Både jeg og tante Janika har hatt hver vår stand med hjemmelaga produkter. I dag var vi på Herøya og i morgen skal vi til Løveid Gård i Skien. Det var ikke så mange innom i dag som vi hadde håpa, så vi satser på stinn brakke i morgen- ta turen da vel!

Jeg har tidligere vist fram produkter som Janika har laga ( -> LINK <- ), og dette er fra hennes bord i sag. Såååå mye fint! Selv er bordene fyllt med strikkede og heklede ting + litt bakverk. Det ligger visst i familien å være kreativ!

4 Comments:

  1. Guri så flink du er. jeg tenker hvert år at nå skal jeg strikke og fikse til marked, men jeg finner liksom aldri tid. Også renner det ut i ingenting. Håper kanskje at 2017 skal bli året.

  2. Du er knallflink? Likte det strikkede flette pannebåndet så godt?

  3. Tusen takk =)
    Jeg stikker opp slike småplagg når jeg ikke har større prosjekter på gang, og siden ejg ikke har bruk for alt blir resten med på julemarked =)

  4. Tusen takk =)
    Har mye igjen til salgs om du er interessert =)

Legg inn en kommentar