En liten jule-DIY!

De siste dagene har vært preget av sjukdom her i hus, og jeg er de eneste som har sluppet unna omgangssjuken *bankibordet*. Nå håper jeg vi er kvitt det for en laaaang stund, for det er virkelig ikke gøy når de små blir sjuke.

Nå er det bare å få planlagt og kjøpt inn det siste før jula er i gang, og jeg gleder meg så! Jeg har derfor laget en liten jule-DIY jeg tenkte å dele med dere. Slike julesukkertøy som på bildet er fine å se på og å bruke til til pynt, men jeg er ikke så glad i å spise dem. Derfor har jeg heller laget en (bokstavelig talt) godteskål av dem!

Det du trenger er:

en tom hermetikkboks (jeg brukte en liten maisboks), limpistol, julesukkertøy (jeg brukte 28), rødt sløyfebånd

Ha lim på hermetikkboksen, og lim på ett og ett sukkertøy. Jeg har latt plastikken være på, for at ikke boksen skal bli klissete og seig. Gjør det rundt hele boksen, og knyt ei sløyfe rundt. Jeg har fylt min boks med pepperkaker, så spørs det hvor lenge både boksen og innholdet får stå når Miriam er hjemme fra barnehagen!

husk å melde deg på giveawayen jeg ha gående! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på DETTE blogginnlegget, eller på min instagram: monicabj92 . Vinneren trekkes lørdag 10. desember og puliseres på bloggens facebookside .

One Comment:

  1. Denne var fin. Kanskje jeg skal pynte med dette når jeg skal ha juleselskap. Har faktisk aldri kjøpt sånne peppermyntegreier, men de hører jo julen til da..

Legg inn en kommentar