3. Søndag i advent: GIVEAWAY!

Vi har allerede kommet til 3. søndag i advent, og det betyr at en ny gave skal deles ut til en heldig vinner. ​Forrige ukes vinner er trukket, og navnet er publisert HERDenne gangen er det et gavekort hos nettbutikken Tilly.no som er den flotte premien!

//Sponset premie

Jeg kom over Instagramkontoen til Tillybarn for noen måneder siden, og tok kontakt for å høre litt om plaggene og om de ønsket et samarbeide. Det ville de, og jeg har vært så heldig å få prøve flere av merkene Tillybarn fører. Under kan dere på bildene se et utvalg av klærne fra Foque, AndyWawa og Blade&Rose. Jeg må også si jeg er imponert over hvor raske de er med utsendingene. De reklamerer med at de pakker og sender samme dag, og det er absolutt min erfaring også. Kun to dager etter at jeg la inn bestilling på mine favoritter, dukket de opp i postkassa! 

Jeg tror tightsene fra Blade&Rose må være de beste jeg har hatt på ungene noen gang! 

Legg igjen en hyggelig melding til dette blogginnlegget og du er med i trekningen av et gavekort på 200kr hos tilly.no !
Du kan også delta på min instagram: monicabj92 for å doble vinnersjansene dine.

Vinneren trekkes lørdag 17. desember, og blir publisert på bloggens facebookside HER .

8 Comments:

  1. Åhh, disse hadde vært fine og prøvd på lille Marcelo <3 Jeg er med!!

  2. Jeg vil gjerne være med ?

  3. Jeg vil gjerne være med <3 Nyt uken som kommer, håper dere slipper mer sykdom nå <3 God klem til deg <3

  4. Blir gjerne med denne gangen og ? E-posten min er forresten henniie90@gmail.com

  5. Hadde vært fint å kunne gi til svigerinnen min, da jeg har for store barn selv ?

  6. Jeg er med, jeg også, for da kan jeg jo handle småtøy til både den ene og den andre….

  7. Det vil jeg gjerne vinne ?

Legg inn en kommentar