4. Søndag i advent: GIVEAWAY

Det er fjerde søndag i advent og julaften er få dager unna. Flere som er klare for juleferie? Siden det er siste søndagen før jul, skal jeg få dele ut den fjerde gaven til en følger, og premien er bare helt topp!

// Sponset premie

I dag skal jeg nemlig få dele ut en pysj eller en nattkjole fra Me&I til en heldig leser!
Jeg har selv brukt klær fra Me&I i flere år, og da jeg tidligere i år ble spurt om jeg ville være Me&I-bloggvenn sa jeg naturligvis ja. Denne pysjen har både Miriam Elise og Jakob, og en fantastisk god!

​Forrige ukes vinner ser du HER .

Nattkjolen finnes i størrelse fra 86-152, og pysjen fra 74-152.

Det du må gjøre for å delta, er å like bloggens facebookside HER , og legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget. Konkurransen foregår også på bloggens facebookside og på Instagram (@monicabj92), så delta der også for å øke dine sjanser!

Vinneren trekkes fredag 23. desember og publiseres på bloggens facebookside HER .

5 Comments:

  1. Oooh! Me & I er helt fantastisk! Ikke prøvd pysj derfra enda, men regner med at den er absolutt like fin som alt annet derfra ?

  2. Ja, takk. OG: jeg liker alt FB-siden

  3. Jeg vil være med. ELSKER de klærne <3

  4. Jeg liker og vil være med . Klærne ser så flotte ut

Legg inn en kommentar