Juletrepynting og jula synges inn

Julaften i år skal ikke feires hos oss, men hos familie, så i år valgte vi å pynte treet tidligere enn vi pleier. Den siste uka har vi «gått rundt juletreet» på Miriams vis, det vil si gått rundt en stol, en krakk og til og med en potetsekk! Så da juletreet kom opp ble ho superglad, og vi har allerede gått mange runder rundt hvor Miriam synger «på låven sitter nissen», «så går vi rundt om en enebærbusk» og «o jul med din glede».

Det mest sjarmerende med juletreet, er at Miriam har laget nesten all pynten. I forrige uke laga vi silkeleire, og i helgja fikk ho male alle hjertene, juletrærne og julekulene ho hadde stukket ut med pepperkakeformer. Siden figurene blir helt hvite når de steikes, er de forresten supre å bruke som til/fra-lapper på gavene!

I gr sang vi jula inn med koret. Både den eldste sanggruppa, koret jeg synger ( og spiller i) og ungdomsbandet var med og spilte, og jeg og Simon spilte og sang Mariavise aleine. (Jeg la ut et videoklipp på Instagram: monicabj92 om du vil se)Julestemninga er satt, og nå er vi klare for juleferie!

​Husk å melde deg på i adventkalenderens fjerde luke HER , på bloggens facbookside eller på Instagram  – eller delta alle steder for trippel sjanse! Vinner trekkes lille julaften.

One Comment:

  1. Vi gleder oss til å få besøk ?

Legg inn en kommentar