Og vips var jula over!

Siste dag av 2016 og nyttårsaften allerede! Og jeg som syntes at jula akkurat har starta. I kveld skal overgangen til det nye året feires sammen med et vennepar + barn og vi nærmer oss klare for å spise god mat, spille brettspill og se på raketter!
Men først skal dere få se litt bilder fra vår jul.

Julaften ble feiret hos mine foreldre + min søster på Ulefoss, og til Miriam Elises store glede kom nissen med pakke. Det er første gang nissen har kommet helt inn i stua til henne, så det var kjempestas! Gaveåpninga var naturlig nok det store for Miriam, og vi andre gleda oss med i iveren hennes over nye leiker og klær. Favoritten var nok langrennskia hun fikk, de ble testa på vått grass første juledag.

Miriams gave til Jakob.

Vi har dessverre vært plaga med ekstremt mye sjukdom i desember, og bare i løpet av jula har vi jammen rukket å få 2X omgangssjuke, 4. barnsejukdom, urinveisinfeksjon, 4Xfeber, brystbetennelse, forkjølelse og influensa. Ja, og to antibiotikakurer da. Og siden alle vi har vært med også har vært sjuke på en eller flere måter, har målet vært å gi Miriam en best mulig julefeiring, da jula er til for at ungene skal ha det bra! Og det er jeg sikker på at ho har fått!

4. dag jul var vi tradisjonen tro på juletrefest på Ulefoss, og i år ble min søster Hege med. Miriam eeeelsker å gå rundt juletreet så det var kjempestas, og glad i å opptre som hun er, gikk hun opp og stod så pent ved siden av barnekoret som sang på juletrefesten , også da avisa kom og tok bilde ( LINK ).

Ellers i jula har vi testa nye leiker med barna, slappa av med familie, spist god mat og vært mye ute med bålpanna.

Da gjenstår det bare å si:

GODT NYTT ÅR!

Legg inn en kommentar