Bare barnemat!

Jakob blir 6 måneder om få dager, så nå er jeg i gang med å lage opp middag som han skal få smake på. Vi spiser så og si bare mat laget fra bunnen, så det er klart at også minstemann skal det.

Jeg husker fra da Miriam Elise var baby, da var jeg så nøye med at all mat skulle være hjemmelaga, at til og med halvparten av all grøten ho fikk var hjemmelaga.

Jakob er en stor gutt med god matlyst, så han har fått grøt selv om han ikke har blitt 6 måneder ennå. Jeg håper og tror at også middagene kommer til å bli godt tatt i mot! I første omgang ha jeg kokt søtpotet, potet og gulrot og laga tre ulike pureer. Disse sprøyta jeg ut på et steikebrett, frøys og putta deretter i posen. Helt supert, så kan vi bare ta opp så mange som trengs, og blande til de smakene han helst vil ha.

Jeg gleder meg til å lage mer babymat!

Lager/laga du babymaten selv?

4 Comments:

  1. Så flink du er! Her lager jeg litt babymat selv, men lille frøkna på 7 mnd synes ikke grøt eller noe som helst er noe stas ? Er bare puppen som er bra nok ?

  2. Så genialt! Her er også all mat hjemmelaget, med unntak av grøten. Veldig smart med de sprøyteposene til pureer! ?

  3. Ja, det gjorde det kjempelettvinnt =)

  4. Takk =) Jakob er også veldig glad i puppen, men han er så stor at han må bare få noe mer også ? hehe

Legg inn en kommentar