Nyttårforsetter og nyttårsfortsetter

Nytt år, nye muligheter – er det ikke det alle sier nå som vi har startet på 2017?

Jeg pleier å si at jeg ikke har nyttårsforsetter men nyttårsfortsetter der jeg fortsetter å være den beste meg jeg kan. Men i år spurte min søster meg om jeg hadde noen mål for året, og etter å ha tenkt meg om har jeg funnet noen få ting som jeg ønsker å endre.

Det første punktet er uten tvil å bli mer ryddig. Altså, helt ubrukelig er jeg ikke, men jeg tåler nok litt mer rot rundt meg enn jeg burde. Sånn er det når man alltid har 100 prosjekter på en gang.
Punkt to er å bli flinkere til å spise sunt. Rett og slett fordi jeg føler jeg er litt for dårlig til å få i meg nok grønt hver dag, og fordi jeg har lett for å putte i meg noe søtt på kvelden.
Punkt tre er litt motsigende til overnevnte. Jeg vil rett og slett gå opp 6 kg. Jeg er så heldig at jeg i tillegg til å fullamme lenge har hatt nok melk til å gi til sjukehuset, men det har gjort til at jeg har gått ned altfor mye i vekt Så jeg vil opp igjen.

Ellers har jeg ingen store mål. Jeg vil bare fortsette å prøve å være en så god mor, kone, datter og student som mulig!

Har du noen nyttårsforsetter i år?

One Comment:

  1. …likte spesielt godt punkt tre. Motsatt av «alle» andre i januar ?

Legg inn en kommentar