For en kinoopplevelse!

I dag må jeg bare dele et kjempetips med dere som har barn! 1. juledag var premieren på kinofilmen Hakkebakkeskogen, og siden vi da var sjuke alle mann, har vi utsatt kinobesøket til i dag. Jeg husker jo flere av sangene og noe av fortellingen fra jeg var lita, og her om dagen hørte vi lydboka sammen med Miriam.

Jeg gledet meg stor, og Miriam som kan mange av sangene gledet seg også masse til vi skulle se filmen på kino, bare vi to jentene. Og for en opplevelse det ble! Filmen er rett og slett fantastisk laget, kjempefengende musikk og underholdende for både liten og stor. Vi så filmen i Kragerø, og her var lyden på et behagelig, barnevennlig nivå, noe jeg sjeldent opplever på barnefilmer ellers. Når Miriam i tillegg satt med godteposen i fanget i hele 45 minutter før ho åpna den, da sier det litt om hvor fengende filmen var.

Vi var til og med de siste som dro, for Miriam lurte på om filmen starta på nytt av seg selv da rulleteksten var ferdig , hehe. Så denne falt i smak.

Filmen kan så absolutt anbefales til både liten og stor!

Legg inn en kommentar