Miriam Elise 3 år!

Lille prinsessa mi! Tenk at du allerede er 3 år! Jeg kan ikke tro at det har gått tre år siden jeg fikk deg på brystet, så liten og fersk. 3 år siden jeg fikk klemme deg for første gang, holde deg, kose med deg.

Min lille jente har plutselig blitt stor! Ei aktiv jente, skravlebøtte som få, så omsorgsfull og full av kjærlighet. En fantastisk flink storesøster, sta men veldig selvstendig, fantasifull og morsom.

Dagen i dag har blitt feiret med gul krone, bursdagssang og is i barnehagen, og gaver og kake her hjemme! Og til lørdag fylles huset og hele familien kommer for å feire at vår lille store jente har blitt 3 år!

Ei jente som elsker lissom-leiker, å stå på scenen å synge og danse, som sier de utroligste ting, som lærer oss noe nytt hele tiden og som gjør oss til verdens stolteste foreldre. Ja, den flotteste jenta i verden, det er Miriam Elise.
Vi elsker deg <3

Gratulerer med dagen, jenta vår.

Legg inn en kommentar