Bloggåret 2017

Vi er kommet litt inn i 2017, og jeg har tenkt litt på hvordan dette året vil bli på bloggfronten. Jeg startet jo å blogge for snart 3 år siden, rett og slett fordi jeg er glad i å skrive og vil inspirere, og da jeg var hjemme i permisjon med Miriam Elise sov ho nesten hele tida, så da var det godt å føle at man gjorde noe.

Det er ikke stort som deles her i forhold til alt som skjer i livet mitt, men noe er det jo moro å dele her. 2017 kommer til å bli et spennende år for oss i familien, om ikke så alt for lenge så skal noe stort deles med dere!

Jeg vil fortsette å dele bilder fra hverdagen, fra ferier og feiringer, turer, leirer og aktiviteter vi holder på med. Hver uke er planen å dele en oppskrift på mat eller bakst, minst n gang i måneden kommer det et DIY-innlegg, gjerne barnevennlige, og hver måned kommer noen throwbacks med bilder fra Instagram. Som i 2016 skal jeg også i 2017 ha et samarbeide med Me&I, og jeg har kontakt også med andre samabeidspartnere. Jeg er spent på hva 2017 har å by på!

Legg inn en kommentar