Bursdagsfest!

I helgja har vi hatt bursdagsselskap her hjemme for vår lille store Miriam Elise som ble hele 3 år i forrige uke. Det var ei spent jente som våkna lørdags morgen og lurte på om gjestene var kommet. Og spørsmålet kom igjen. Og igjen og igjen og igjen helt fram til familiene våre fylte huset. Med pizza og kaker på menyen, og bordet dekket etter Miriams ønsker (hello Kitty duk, Frost-papptallerkner og rosa servietter med fugler…) ble det en helt super 3års-feiring av vår lille prinsesse!

Miriam fikk krone i barnehagen på bursdagen sin, og den har ho omtrent brukt siden – og den måtte selvfølgelig være på da vi feira bursdag!

Høydepunktet for Miriam var naturligvis gaveåpninga, og ho hadde ikke før fått av papiret før ho spurte om vi kunne åpne leikene. Både Elefantsekk, utedress, turstol, PlayDoh, Elsa-dukke, tavle, tegnesett, bakeforkle, vårjakke og puslespill var noe av det som lå inni gavene. Og fra oss fikk hun cd-spiller med to tilhørende mikrofoner.

Snuppa fikk selv velge hva slags kake ho ville ha, og det ble overraskende nok ikke Frost eller Nemo. Ei uglekake med lysfontene falt valget hennes på, og den ble populær hos både stor og liten. For ungene ( og kanskje de voksne og?) var det stas da Simon fant fram noen store lysfontener til å ha ute (slike man kan bruke hele året), så da det ble mørkt ble disse fyrt opp ute på gårdsplassen.

En flott feiring av verdens fineste jente!

4 Comments:

  1. Så herlig kake og feststemning!! ?

  2. Den kaka der er helt råd altså. Elsker disse innleggene om kakene dine. Håper du kan lage sånn steg for steg-innlegg en gang for sånne bake-idioter som meg.

  3. Tusen takk =) Barnebursdager er helt topp!

  4. Tusen takk =) Så moro å høre! Ser på likerklikk at kakeinnlegga er ganske så populære.
    Det er klart jeg kan gjøre det! Jeg tenkte ikke på det med denne, men det ligger en kjempefin steg-for-steg-oppskrift på denne jeg kan sende deg link til om du vil. Har flere bestillingskaker på timeplanen framover, så da skal jeg ta litt steg-for-stg bilder =)

Legg inn en kommentar