Kreative barn redder verden!

Eller, kreative barn kan i hvertfall være med å bidra! Kreakid har nemlig et samarbeid med WWF (World Wide Fund for Nature), der du ved å bestille en Kreakidboks med tema Pandaer, går 20% til WWF og deres arbeid for utrydningstruede dyr.

// Samarbeid med Kreakid

Kreakid er et konsept der man kan bestille pakker med to kreative oppgaver + et eksperiment til barna. Pakkene er beregnet for barn fra 3-8 år, men Miriam har med hjelp fra meg laget masse flott fra disse boksene siden hun var rett over 2 år. Denne gangen har vi fått teste ut Pandaboksen litt før dere andre, for å kunne vise fram litt av det spennende barna kan gjøre.

Bestill før den 31. januar for å motta boksen! Boksene sendes ut den 20. februar.
Med i denne pakka følger det også med Pandabladet fra Pandaklubben

for barn, og noen andre søte overraskelser!

Kreakid skriver selv på sine nettsider:

«Litt om samarbeidet med WWF:

Vi er veldig stolte over å få lov å jobbe sammen med WWF for å lage en helt unik pandaboks. Pandaboksen kommer ut i februar og handler om den flotte og unike pandaen. Målet med samarbeidet er å øke kjennskapen til WWF sin pandaklubb for alle barn og unge som er glade i dyr og natur samt å samle inn penger til WWF sitt arbeid.

Når dere bestiller Pandaboksen, går 20 % av overskuddet til WWFs arbeid for å ta vare på pandaen og andre truede dyr. Sammen kan vi ta vare på dyrene og naturen for barna våre som skal overta jordkloden vår 🙂 «

Først ut var en kreativ oppgave der barna skulle lage en pandalue. Hjernene bak Kreakid har laget noen supre kort der det står fremgangsmåte, hvilke ferdigheter barna trener på og hvor mye voksenhjelp som trengs. Denne oppgaven vil et større barn klare fint selv, men med en 3åring hjalp jeg mye til. Nå skal det sies at jeg elsker slike prosjekter, så jeg hadde kosa meg om jeg så hadde gjort alle prosjektene selv… Vi laga dusker av garn som ble sydd fast, og med litt hjelp til å feste øynene var Miriam veldig stolt av den nye lua. Da det følger med Pandablad i denne Kreakid-boksen, fikk ho lære om en nytt dyr og vi fikk sett på mange bilder.

Også et prosjekt med playmais fulgte med, og det er noe av det mest geniale kreative prosjektet jeg har prøvd med små barn! For det var så enkelt som å væte et papir, og deretter dyppe en og en maispuff på en våte kluten, og deretter på bildet! Dette var en super aktivitet for selv de minste, så dette skal vi gjøre mer av!

Se så konsentrert!

Vi har testet 8 kreative prosjekter og 3 eksperimenter fra Kreakid og er kjempefornøyde.

Vil du bestille Pandaboksen (sendes ut 20. februar) kan du bestille HER . Der kan du også velge å gi den som gave til noen.

2 Comments:

  1. Så utrolig gøy! Gleder meg til Marcelo er litt større så vi kan prøve ut sånne kreative ting. Og elsker ting som går til gode formål ? Viktig å lære barna om å ta vare på kloden også!

  2. Er så enig med deg =) Kjempegøy med kreative prosjekter, og viktig å lære hvordan en kan hjelpe til. Spennende med nye dyr å se på også ?

Legg inn en kommentar