På båltur i hagen

I år som i fjor har vi som mål å få til en felles tur ut sammen, der vi gjerne spiser og leiker sammen alle 4. På lørdag pakka vi med oss grillpølser og marshmallows, og gikk rundt huset og opp til bålpanna. Trenger jo ikke så langt når en skal på tur med små barn!

Miriam fikk en skikkelig kul sekk til bursdagen sin av Mommo og Moffen. Det er tursekk med stol for barn, og dere kan tro det var stas å få samme sekk som Moffen har! Det var ei stolt jente som fikk bære ketsjup og pølser i sekken sin hele veien rundt huset og opp til bålplassen. Stilig, ikke sant?

Vi trenger ikke gå så lange turen, eller finne på så mye nytt hver gang, men å være ute er noe vi ser ungene trives kjempegodt med. Jakob satt på fanget eller lå i vogna, og Miriam grilla pølser og marshmallows sammen med Simon. Neste uke blir det ny tur!

Legg inn en kommentar