Ei annerledes uke

Ei ny uke er i gang og denna uka blir litt annerledes enn vanlig. Dessverre starta den med at barnehagen ringte bare få timer etter at Miriam var levert på mandag, og siden vi skal vekk noen dager, blir Miriam hjemme resten av uka. Vi skal nemlig av gårde ei langhelg, men hva vi skal og hvorfor er foreløpig litt hemmelig!
Med det skal deles med dere når tiden er inne!

Det skal blogges denne uka, men det blir ferdigskrevne innlegg og litt bakeblogging, da jeg velger å ikke dele noe om vår langhelg helt ennå. Men følg gjerne med på Instagram (@monicabj92), der deler jeg daglig småglimt fra hverdagen.

Og du – i morgen slipper Me&I sin nye kolleksjon, så da skal jeg vise dere litt bilder fra photoshooten jeg var på i forrige uke. Her er en liten sneakpeak på noen av barneklærne.

One Comment:

Legg inn en kommentar