Ny kolleksjon og Photoshoot!

SOM jeg har gledet meg til å vise disse bildene! Forrige uke var jeg nemlig på et bloggevent med Me&I der vi fikk se spring/summer-kolleksjonen og prøve alle klærne før de i dag legges ut på nettsiden!

//Skrevet i samarbeid med Me&I

På torsdag hadde nemlig de tre area manager for Me&I i Norge, Helene, Maria og Lene, invitert oss bloggvenner til et bloggtreff i Oslo. Der var det både frisør, stylist og fotograf, så vi fikk virkelig prøvd oss foran kamera. Men før det, fikk vi se både barnekolleksjonen og damekolleksjonen. Jeg har vært bloggvenn siden 2016, men har brukt klærne i 3 år allerede, og dette må være den beste sesongen!

Klikk deg inn HER for å se vårens barnekolleksjon, og HER for å se damekolleksjonen.
Under kan dere se noen av mine favoritter.

Foto: Camilla Bratt Make-up: Silje Pedersen (Mary Kay) Hår: Malin Svea Klær: me&i

Det var jammen ike lett å velge bare noen favoritter, så jeg var vel foran kamera med 5-6 antrekk. Jeg går helst i kjoler og skjørt, og denne våren er det såå mye fint. Den blåstripete over og den røde på det første bildet er favoritter og er allerede bestilt hjem!

Med mingling med de tre andre bloggerne som var der, popcorn, sminke, hårspray, speil, makroner og klesstativer fulle av fargerike klær hadde vi noen fantastiske timer på hotellet. Ja, vi bloggerne ble faktisk sittende igjen flere timer utover kvelden og natta for vi hadde det så bra.

De andre bloggerne på treffet: (klikk på navnet for å ta en titt på deres blogg)

Louise , Alexandra , meg, Kristine

Om få uker skal jeg ha et homeparty der vener og bekjente får komme og se kolleksjonen, kose seg og ha en skikkelig jentekveld. Ønsker du å være vertinne  kan du lese mer om det HER .

Hva synes du? 

Legg inn en kommentar