Egendesignede klistremerker og ny logo!

Nå har jeg fått laget noe stilig dere! Jeg baker som dere veit mye, og når jeg lager kaker på bestilling er det gøy å legge ved visittkort. Men nå har jeg funnet noe enda enklere, nemlig egne klistremerker med logo!

// Sponsede klistremerker

stickerapp.no er det nemlig mulig å bestille store enkeltklistremerker, brett med klistremerker i eget design, valgfri størrelser, farger, former og bilder.

Jeg bestilte store luftballongklistremerker til ungene, to brett med klistremerker til å bruke på barkverk jeg lager, noen store med bilder av oss i familien og mindre sirkler med navn og bilder av ungene. Kjempestas for Miriam, som var raskt ute med å feste en på sekken, og som gjerne skulle festet alle md sitt navn på med en gang.

Verktøyet man bruker er svært enkelt. Nå kjenner jeg ikke til andre siden som tilbyr disse praktiske klistremerkene, men i forhold til sider der man kan bestille fotoprodukter, er bildeprogrammet man bruker veldig enkelt. Der ligger ferdige etiketter, quotes, bilder og mongrammer inne, og så kan man legge til så mye man selv ønsker, samt sette inn ønsket farge og tekst selv.

Hvor kult er ikke dette å gjøre til bryllups/dåp/konfirmasjon eller liknende?

​Stickerapp er rimelige i pris, men ønsker du å bestille nå kan du få enda 20% avslag ved å bruke koden

MONICASTICKERS20

Legg inn en kommentar