Måneden som gikk: Januar

Jeg synes vi akkurat feira nyttårsaften, og vipps er januar over! Tida går jo dobbelt så for med to barn som med ett. Uansett, det er en kjempefin måned som er over, og det er så mye spennende som har skjedd! Høydepunktet er uten tvil vår lille, store prinsesse Miriam Elises 3årsdag!

Januar har vært en måned fylt av hektiske dager, bloggtreff, bursdagsfeiring, fotoshoot, bakeoppdrag, photoshoot, spilleoppdrag og baking.

Som alltid er jeg aktiv på Instagram, og synes det er morsom å følge andre, og å dele bilder selv.
Vil du følge med, finner du meg på @monicabj92

Her er noen bilder som ble delt i Januar:

1. Miriam Elise 3års dag , feiring i barnehagen. 2. Bloggtreff og photoshoot . 3. Trilletur med Jakob 4. Brødbaking med Farmor

5. 20 cm av håret klippet vekk! 6. En av mange sneakpeak på genseren jeg har strikket på i vinter 7. Nancylua ferdig 8. Etter mange timers jobb ble Nancygenseren min ferdig -stolt!

9. Sitroncupcakes med frosting – nam! 10. uglekake til Miriam Elises bursdag 11. Pikekyss – med egendesigna logo ! 12. Brødbaking

13. Kreative prosjekter med Miriam 14. Tidlig krøkes – Jakob veldig interessert i tverrfløyta mi! 15. Bålkos med Miriam Elise 16. Det beste med peisen vår, er bakeovnen på toppen!

​Hvordan har din januar vært?

Legg inn en kommentar