Bålkos

Etter noen dager der Miriam fikk være på ferie aleine hos mommo og moffen, og Jakob noen kvelder hos svigers, bestemte jeg, Miriam og Jakob oss for å ta fri fra barnehagen og bare kose oss i Bø sammen med mine svigerforeldre.

Til Miriams (og min…) store glede snødde det, og da Farmor og Farfar foreslo middag på bålpanna og aketur var ikke vi seine å be. Små og store ble pakket inn iv arme klær, og ut på tur i hagen bar det. Svigers har kutta til skikkelige trestubber til å sitte på rundt bålpanna, og med en fantastisk akebakke i hagen kosa vi oss skikkelig.

Tro meg – den akebakken var like gøy for meg som for Miriam! En lite videosnutt av turen er å finne på instagram (@monicabj92) eller HER .)

Deilig laksewok rett på panna ( oppskrift HER – svigermors matblogg)

Legg inn en kommentar