Det nærmer seg morsdag

Det nærmer seg både morsdag og valentinsdag, og jeg har sett mange, særlig bloggere, dele tips til gaver. Selv er jeg ikke vant med å feire valentinsdagen, og på morsdagen heime pleide mamma å få kort, kake og av og til blomster.

På noen sider er det lagt ut lange lister med gaveønsker, og når en ser butikkene for tidene er det ikke tvil om at handelstanden gjør sitt for å utnytte merkedagene. Da det var farsdag i høst fikk Simon bildet over, med hendene til alle i familien, og Miriam laga kake som ho pynta helt selv. DET er koselig det!

Idèbank for småbarnsforeldre delte en bloggpost jeg kjente meg mer igjen i, hva en mamma egentlig ønsker seg . Det jeg ønsker meg aller mest, er tid med barna mine og gjerne et hjemmelaga kort/tegning fra Miriam!

Hvordan feirer du morsdagen og valentinsdagen?

Legg inn en kommentar