En spesiell dag!

For 3 år og 1 mnd siden skjedde det beste som noen gang har skjedd meg. For nøyaktig 7 måneder siden skjedde det igjen. Jeg ble mor. For første gang feirer jeg morsdag som tobarnsmor, og det er litt av en feiring de her hjemme hadde stelt i stand.

Jeg har virkelig fått de flotteste, beste barna i verden, og har en fantastisk ektemann som alle er med meg hver dag. Det er ingen i verden jeg elsker høyere og de er så flinke til å vise kjærlighet, ikke bare i dag på morsdagen, men hver dag.

Jeg har fått både flotte blomster og hjemmelaga muffins som Miriam Elise og Simon har laget sammen. Og så har jeg fått nytt bakeforkle og bakevotter av Miriam Elise og Jakob, med teksten «verdens beste mamma». Vi har kosa oss sammen hele dagen, og fått masse kvalitetstid akkurat slik jeg ønsket meg!

Å være mamma er det beste som fins <3

Legg inn en kommentar