Bestill ditt eget deksel m/ valentines giveaway!

Happy Valentine!

14. februar og valentinesdagen! I den anledning har jeg en giveaway til dere, og kanskje er det nettopp du som får valentinsgaven!

//Sponset premie

caseapp.no kan man bestille deksler til telefon, nettbrett og pc/mac. For meg som stadig mister telefonen i gulvet, er et slikt deksel helt supert, og når man kan designe sitt eget blir det bare enda bedre! Jeg har bestilt meg både til telefon og mac, og kunne velge både blant ferdige maler og å lage selv.

Til macen gikk jeg for et ferdig design. Det var flere sider med ferdige motiver, så det var bare å bla seg gjennom og se om jeg fant nor jeg lika. Det gjorde jeg, og over kan du se noen av mine favoritter.

Da jeg skulle lage iPhone deksel valgte jeg å lage mitt eget design. Jeg har bestilt mye kort og bilder fra diverse fotosider der jeg ofte opplever vanskelige program når man skal designe sitt eget. Hos caseapp synes jeg det er veldig lett, for i tillegg til å sette inn egne bilder, kunne jeg enkelt velge bakgrunnsfarger, quotes, og monogrammer.

SÅ er det tid for giveaway!
Du kan nemlig vinne et gavekort på 300kr hos caseapp , der du kan bestille ditt eget deksel. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under her der du skriver hva du ønsker å bruke gavekortet på. Vinneren trekkes lørdag 18. februar, og publiseres på bloggens facebookside Monicas liv .

Konkurransen foregår også på instagram (@monicabj92 ), så delta gjerne der også for dobbel vinnersjanse.

4 Comments:

  1. Har selv skinn til macen og deksel til iPhonen fra caseapp! er veldig fornøyd med det ?

  2. Det hadde vært kjekt med et skikkelig deksel. Med plass for bl.a. kort.

  3. Jeg ville brukt gavekortet til ett nytt mobildeksel ? barbroaer@g mail.com

  4. Jeg ville brukt gavekortet på deksel til den nye macen min ?

Legg inn en kommentar