Homeparty!

I går ver det endelig klart for homeparty her hjemme! De siste tre sesongene har jeg hatt vært vertinne og hatt e homeparty med klærne fra me&i, og da jeg i fjor forsommer ble bloggvenn for me&i ble jeg enda bedre kjent med konseptet.

// Bloggvenn for me&i

Vi var 7 jenter + en baby i sofaen, og selgeren Helene viste fram alle plaggene i kolleksjonen, både barneplagga og til dame. Vi fikk tips til kombinering av plagg og også litt om hvem me&i er og hvordan produksjon og salg foregår. Jeg benytta anledninga til å bake, så mens vi så den ene lekre plagget etter det andre ble vist fram, kosa vi oss med cupcakes og makroner.

Jeg har jo tidligere sett kolleksjonen og prøvd de på da jeg var på photoshoot i Oslo, og allerede da bestilte jeg noen favoritter. Jeg hadde på meg disse under homepartyet, og flere falt for de samme plaggene!

Mine favoritter fra Oslo: Striped everyday dress og irregular stripes dress (sponset). Jakob fikk fotballbody til Simons store glede (sponset).

Så var det tid for prøving av klær. Kjøkken, tue og bad ble fylt av våre favoritter, og det var ikke få plagg som ble prøvd på! Alle fant seg noen favoritter, flere cupcakes ble spist, og klær til både store og små ble bestilt hjem!
Vil du være vertinne kan du lese mer om det HER (mange gode fordeler!), og kunne du tenke deg å være selger for me&i kan du få mer informasjon ved å trykke HER . Eller jeg kan sette deg i kontakt med mine kontakter innen me&i.

Og selv om jeg i Oslo plukket meg ut noen favoritter, ble enda mer bestilt hjem i går! Bilder kommer når plaggene har kommet hjem, men blant annet denne var en favoritt hos flere:

2 Comments:

  1. Ååååå, se kakene a!!! Og tøyet er innertier uansett, vet du. Den svarte kjolen er gull altså. Grattis med vel blåst party ?

  2. Takk =)
    Kakeoppskrifter kommer ?
    Gleder meg til å få den svarte kjolen, bare en av mange godbiter som ble bestilt!

Legg inn en kommentar