Dronning Elsa på karneval

I går var det tid for karneval i barnehagen til Miriam Elise, og det var ei spent jente som la seg kvelden før. Kostymet var lagt klart, og da morgenen kom var ho ikke sein om å få på seg den flotte Elsakjolen ho fikk til jul. Med både Elsaflette (sideflette) og krøller i håret, «snurrekjole» og kappe var det er veldig spent jente som gikk inn i barnehagen for å vise deg fram. Der var der flere små Elsaer, og både klatremus, prinsesser og marihøner for å nevne noe var også på plass.

Dagen ble feiret med disco, pølser og ikke i´minst – fiskedam der ungene fisket opp rosiner! Barnehagen tok masse flotte bilder slik at vi foreldre har fått sett i ettertid, og når jeg ser alt det morsomme gjorde i løpet av dagen er det ikke rart at vesle prinsessa vår sovna fort om kvelden!

Flere som har hatt karneval i barnehagen?

​Husk å melde deg på giveawayen der du kan vinne et gavekort! Delta også på Instagram (@monicabj92) for å øke vinnersjansene – vinner trekkes i kveld!

2 Comments:

  1. Så søt lita prinsesse da. Her har gutta også hatt karneval i barnehagen, men her er alle utkledd som det samme, siden barnehagen ikke vil gjøre forskjell på barna. Så barnehagen lager kostymer selv her hos oss.

  2. Takk =)
    Jeg er helt enig i at det er en kjempefin løsning! Så blir det ikke forskjeller. På Miriams avdeling er de for små til å bry seg i år, men for de eldre er nok det en god ide!

Legg inn en kommentar