Nytt utseende på macen + rabattkode til mine lesere!

Da det var valentinsdag hadde jeg en valentines-giveaway her på bloggen. Vinneren ble trukket for ei ukes tid siden, og ble det ikke deg, har jeg en rabattkode til deg i dag slik at også du kan prøve disse produktene!

// Samarbeid med caseapp.no

Som jeg skreiv i forrige innlegg, hadde jeg bestilt hjem noen produkter, og nå har jeg fått de i posten og testet de noen dager. Til macen bestilte jeg et ferdig design med mørk marmor. Det var veldig enkelt å feste på og virker til å tåle en del. Nå blir det dessuten mye lettere å se forskjell på våre dataer!

Da jeg skulle designe mobildeksel, valgte jeg å bruke et personlig bilde. Jeg elsker dette bildet! Det er første gang Miriam Elise holdt Jakob, og jeg kan sitte å se på det i evigheter. Dekselet er hardt, slik at det tåler en støyt. Veldig kjekt her, siden mobilen stadig ramler i gulvet… Dessuten kan jeg alltid har favorittbildet mitt av barna med meg.

Ønsker du å prøve disse produktene, bør du slå til nå! Med koden

MONICABJERKE20

får du nemlig 20% rabatt. Bare klikk deg inn på nettsiden caseapp.no , lag produktene du ønsker og legg inn rabattkoden når du kommer til kassa!

One Comment:

  1. Så fint cover til macen! ?

Legg inn en kommentar