Vi skal flytte!

Nå er endelig katta ute av sekken! I et halvt år har vi og våre nærmeste visst om våre flytteplaner, men nå som det nærmer seg at huset vårt legges ut for salg føler vi det er greit å «offentliggjøre» det.

Allerede tidlig i høst var vi i kontakt med megler og fotograf, og med rydding, selging av diverse møbler og klargjøring av huset nærmer det seg nå fotografering innvendig og at annonsa for huset legges ut. De siste dagene har mine svigerforeldre vært her og hjulpet oss utrolig mye med å rydde, vaske, sortere og pakke ned. Jeg er sååå takknemmelig for all den hjelpen! Vi flytter ikke før til sommeren, men jo mer som blir gjort nå, jo lettere blir det til sommeren.

Det har vært litt vanskelig å ikke skulle nevne noe med alle forberedelsene vi har gjort, men framover får dere være med i flytteplanene våre. Jeg føler jo at vi har drømmehuset nå, så det skal bli spennende å leite etter nytt hus. Huset blir lagt ut rundt påsketider, så skal du eller noen du kjenner flytte til sommeren, så blir drømmehuset lagt ut til salg snart!

​Følg med på facebooksiden Monicas Liv for å se hva som skjer!

2 Comments:

  1. Huskjøp er så spennende. Husker i sommer, da jeg kjøpte mitt første. nervepirrende og gøy på samme tid. Sikkert minst like spennende å selge.. Lykke til <3

  2. Ja det er kjempespennende! Jeg kjøpte første hus da jeg var bare 19, og nå blir det spennende å selge og etter hvert finne et nytt hus!

Legg inn en kommentar