Favoritter fra me&i`s vårkolleksjon!

Da jeg hadde homeparty for noen uker siden, fikk jeg bestilt hjem noen nye favoritter. Ei ukes tid seinere kom de i posten, og jeg er like fornøyd som jeg trodde jeg skulle bli!
​Og nå er det faktisk bare noen få dager før vårens første nyhetsslipp med flere sommerplagg slippes!

//Bloggvenn med me&i

Til ungene fant jeg et matchende sett, som vanlig, og disse er jo bare helskjønne! Miriams tunika er i frotte med påsydd smilende dinosaur. Ho er veldig opptatt av ting som er «samme» eller like for tiden, så da Jakob fikk på seg sin superkule, knæsjgrønne dinosaur Tskjorte, la ho seg ville ned for å bli tatt bilde av sammen med han. Til tross for ketsjup i ansiktet, lørdagsgodt i munnen og tidenes mest bustete pariserflette i håret…

Dino short tunic (sponset) og Dinos (sponset) kan du lese mer om ved å trykke på linken.

Etter graviditeten med Jakob har jeg gått ned ganske mye i vekt, og få bukser passer. Men de jeg fra før har fra merket me&i har fulgt kroppens fasong, først 12 kg opp og så 20 kg ned, så når det nå kom en ny modell i sort, måtte jeg bare bestille denne.

Classic straight jeans (sponset)

Som vertinne får man jo mange fordeler! I tillegg til gode rabatter på klærne, får man også vertinnegave. Her er det mye lekkert å velge mellom, men denne grønne kosebuksa, Magic Pants ,var den jeg falt for! Jeg har den på i skrivende stund, og den er sååå god! Den er det også mulig å bestille, og det veit jeg andre gjorde på homepartyet jeg hadde.

Til slutt må jeg bare vise fram favoritten! Den falt flere for, så blant annet søstra mi har bestilt samme. Spørs om ikke vi dukker opp i samme kjole i neste familiesammenkomst. Kjolen heter Perfect Dress (IKKE sponset), og det er ikke uten grunn. Skjørtet kan dras opp og ned etter hvor høyt i livet du vil ha det, og toppen kan du velge om skal sitte stramt eller henge løst. Skjørtet er i dobbelt stoff som gjør at den har litt hold-in effekt og dessuten ikke kryper oppover.

Hvilket antrekk er din favoritt?

2 Comments:

  1. Ååå.. Så søte dinosaurer. Det er veldig in her i huset. Hvor mye koster de?

  2. De er superfine! Og sååå behagelig å ha på =) Klikk på linken i innlegget, så kan du les mer om plaggene =)

Legg inn en kommentar