Sneakpeak: Drømmehuset!

Nå som det er bestemt at vi skal flytte til sommeren, må vi finne et nytt bosted. Vi har kikka mye i området vi flytter til, men har ennå ikke funnet det rette huset. Vi har nemlig allerede drømmehuset! Og siden vi flytter skal jo vårt hus legges ut for salg etter hvert. Om noen uker blir det lagt ut ei boligannonse hvor huset vårt kommer for salg, men føre det tenkte jeg å vise noen sneakpeakbilder på hvordan huset vårt er.

Jeg skulle virkelig ønske vi kunne tatt det med oss, for jeg trives så god her. Vi har godt med plass (nesten 300kvm), 4 soverom, eget kontor, et stort og romslig kjøkken og to stuer blant annet.

Bildene jeg har tatt er i full fart med mobilen uten å tenke på tid på døgnet (sollys inn vinduene…), men jeg har lyst til å vise noen bilder fra drømmehuset uansett. Bildene er tidligere delt på Instagram, følg meg gjerne der (@monicabj92) eller på bloggens facebookside Monicas liv  Kanskje er det en bloggleser der ute som faller pladask og ønsker å kjøpe det når det komme ut for salg?

Drømmehuset i 3 etajser med garasje, carport og stooooor parkeringsplass!

Ene delen av den ene stua.

Hovedsoverommet ( 2.etg.) med walk-through-closet.

Den ene delen av Miriam Elises soverom( 3.etg.). Bakebenken min på kjøkkenet.

Spisestue med utgang til veranda og trapp til første og tredje etasje.

Favorittrommet! Stort kjøkken med spiseplass og benker langs tre av veggene.

​Hva synes du? Dette er virkelig drømmehuset vårt!

Legg inn en kommentar