Fest på gamlehjemmet! (30årslag)

Er det noe min svoger og svigerinne kan, så er det å stelle i stand fest! Enten det er barnevelsignelse, bursdag eller andre ting, det er alltid godt gjennomført. Helgas fest var intet unntak!

Min svoger Magnus fylte hele 30 år, og men litt småpanikk for å bli gammel, stelte de i stand 30årslag med temaet «Fest på gamlehjemmet – 80år ++ «.

Jeg har ikke ledd så mye på en kveld noen gang tror jeg. Vi var alle utkledd som gamlinger, den ene verre enn den andre. Det var ruller i håret, lange skjørt, parykker, blomstrete bluser, venefloner, bukseseler, tørker på hodet og store briller. Da ei hadde lånt med seg en rullator og kom kjørende inn med den knakk vi sammen. Men han som vant «beste utkledning» hadde virkelig tatt den ett steg lenger enn oss andre. Med gammaldags ullgenser, oksygenslange i nesa og hår han hadde barbert med unntatt av litt på toppen som ble lagt i hentesveis var den prisen vel fortjent. Det var flere enn meg som måtte tørke tårer i latterkrampe da!

Min svigerinne Rebekka sier at ho liker å gjøre det enkelt, men tro meg, det ligger mye planlegging bak en så gjjenomført fest med en slik pynting og ordning! Vi fikk utlevert hvert vårt pilleglass (godis) som måtte tas før maten, og Magnus fleipa i vei om at vi skulle spise ungsdomsretten tapa-s.

Var jeg ikke vakkert kledd? Jeg ruller ofte opp håret før jeg skal ut, men pleier jo egentlig å ta ut igjen rullene først…

Med leiker der vi lo så vi grein, gamle videoer og bilder av Magnus, og «menighetsmusikken» med gitar og trekkspill på scenen, hadde vi en super fest alle vi ca 30 som var der. Det var mange gode skuespillere blant gjestene, så tørre vitser om eldre mennesker ble fortalt hele kvelden. Vi var fler med helt vondt i kjeven av all latteren.
Nå har ikke jeg vært i 30årslag, men det skal noe til å toppe denne her – utkledningsparty er alltid gøy!

Og jeg fikk æren av å lage Magnus` 30års kake. Med interesse for jakt måtte det bli skogskake med rådyr ( i mangel på elg og fugl, plastdinosaur gjorde lissom ikke susen…) og bilskilt med 30.

Takk til Magnus og Rebekka for en kjempefest!

3 Comments:

  1. Hei, hyggelig å lese alt dette fine greiene du legger ut. Eneste jeg lurer på er hvor mye latterkrampe fikk du egentlig? Var det skikkelig latter eller lurelatter. Fra skala 1-10. Ha en fin kveld videre

  2. Takk =)
    Haha, litt av et spørsmål ? Skikkelig latterkrampe, en solid 10er ? hehe

  3. Det var vanvittig morsomt å høre! Håper du får fler morsomme kvelder, og la gud passe på dere. Ønsker dere alt vell videre, og vil bare nevne at dette er en av de mest inspirerende bloggene jeg har sett. Sitter med et skikkelig smil om munnen. Ha en fortreffelig aften.

Legg inn en kommentar