Første skirenn!

For ei uke siden ble jeg og Miriam invitert med på skirenn av en kollega av meg. Først så tenkte jeg det ville være galskap, Miriam hadde jo kun prøvd å gå på ski to ganger før, men så fant jeg rett og slett t at vi skulle prøve. Vi heiv oss rundt, og i flere minusgrader og et intenst snøvær kjørte vi opp til Kroken. Her var det ganske mange barn (til være så «dårlig» vær), og Miriam og ei til var de eneste 3åringene i rennet.

Miriam var i hundre over å skulle gå runda, og det beste av alt var å få tallet sitt ( 3, siden ho er 3 år) på drakta. Som sagt hadde Miriam kun prøvd ski to ganger før, så jeg hadde ikke de helt store forventningene. De yngste i rennet (Miriam + ei til) fikk starte først, og etter lang tid, med meg ved siden av og mye skryt og motivasjon, kom vi oss i mål helt til sist. Da stod resten av foreldrene og heia ho fram, og det var stas!

Jeg er så imponert over den jenta! Nesten akkurat fylt 3 år og kun hatt ski på beina to ganger før, og så fullfører ho et helt barnerenn! Og når man har vært så flink på ski, da må man selvfølgelig få vaffel til kveldsmat!

​Når begynte dine barn å gå på ski?

4 Comments:

  1. Skirenn for barna er så gøy. Vi deltar hvert år på barneskirennet i Drammen, som holdes dagen før Sprinten i verdenscupen. Da får barna gå i samme løype som de store. Veldig gøy, og fantastisk at de fikser slike ting for barna.

  2. Så utrolig skjønn! Jeg tipper vi kommer til å prøve oss på ski med våre til vinteren igjen, da er de jo nesten 2 år ?

  3. Så gøy =) Ja, det er flott at det finnes slike tilbud for barna =)

  4. Takk =)
    Gjør det! Jo tidligere jo bedre, bra at de får prøve, øve og lære seg fra de er små =)

Legg inn en kommentar