Vår i været

Ahh, de siste dagene har det vært så deilige temperaturer og fint vær at vårfølelsen har kommet! Det er så godt å finne fram vårjakker og joggesko, og se snøen smelte og de første vårblomstene titte frem!

Når det blir lysere lenger ut på kvelden får vi mye mer tid ute sammen, og i går heiv vi oss rundt 17.30 for å fiske!

Vi er jo så heldige å ha fiskevann bare 500 meter fra huset, så alle fire reiste ned til elva. Det var lite vann i elva, men det var mest for å reise ut sammen vi tok turen. Miriam ønska så veldig å fiske nemlig, så hjemme brukes en hver snor eller stang som fiskestang, så det var gøy å få prøve ekte fiskestang.

Vi kosa oss så ute i går, og når sola strålte i dag også, bestemte vi oss for å ta middagen ute. Bålpanna fikk til 25 årsdagen for et års tid siden har vært brukt utrolig mye, og i dag var intet unntak. I solsteika satt vi og grilla masse godt, med stekte marshmallows til dessert og utelek.

Deilig med vår!

Hva er din favorittårstid?

4 Comments:

  1. Våren er en deilig tid. Må få med meg unga ut på fisketur jeg også etterhvert. Det er noe helt spesielt med selvfiska fisk..

Legg inn en kommentar