Når det er lettere å skifte hjul på en bil i fart enn å skifte bleie på barnet ditt…

… ja, da veit du at barnet er 8-9 måneder.

I hvertfall er det slik her! Det er ikke ofte jeg har kommet med oppdateringer om barna, men nå føler jeg det er på tide å dele litt om den minste her i huset.

Jakob har nå rukket å bli 8,5 måned, og er en aktiv og våken gutt. Han prøver å komme seg framover, og står med knærne under seg, men har ikke helt knekket krabbekoden ennå. Men han ruller seg alle eier og kan spinne rundt, så han kommer og fram dit han.I tillegg til å reagere på ordene » mamma», «pappa», «Jakob», og «nei», er det tydelig at han kjenner igjen barnesanger. Vi synger utrolig mye med han alle sammen, og bare vi nynner på «ro, ro ro din båt» sitter han og gynger.

Han er verdens blideste lille gutt, smiler så og si alltid, og elsker å ha øyekontakt med oss. Han er så sjeldent sutrete og gråter at vi hører ikke sutring daglig en gang! Alltid blid og tålmodig. Han har lært seg å vinke og er blitt kjempeflink til å plukke opp ting, noe han synes er veldig spennende!

Etter mange måneder der han sovet 0 timer og 0 minutter i løpet av dagen, har han de siste par månedene begynt å sove 2 timer om dagen. Han er en stor gutt som begynte med størrelse 1 år i klær for lenge siden… Han har god matlyst, men foreløpig er det mest morsmelk på menyen. Han får likevel 1 porsjon grøt om dagen, av og til litt smoothie og får smake litt på middagen vår innimellom.

​Overskrifta er noe Simon stadig sa da Miriam Elise var 8-9 måneder, og akkurat slik er Jakob også. Aktiv, nysgjerrig, og har ikke tid til å ligge stille. Helt perfekt med andre ord!

Min lille, store stolthet! 8,5 måned, blid, fornøyd og glad i musikk og leik.
Jeg er så glad i deg <3

Følg gjerne med på bloggens facebookside Monicas liv

One Comment:

Legg inn en kommentar