Årets bunader til barna er de fineste!

For de er det nemlig mommo som har laget til dem! Altså, mamma er helt rå med strikkepinnene, og helt fra mamma fikk vite at Miriam lå i magen har det vært barneplagg på strikkepinnene hennes. Miriam har derfor fått strikka bunad, men i år som de har fått matchende bunader er de flottere en noen gang.

Miriams bunad er strikka etter inspirasjon fra beltestakken fra Telemark, og begge bunaden har mmamma laga mønster til. De er så flotte, og når verdens fineste barn får dem på seg, med sko og søljer og alt som hører til, må jeg bare få vist de fram!

Her kommer en skikkelig bildeserie, og til slutt, noen bilder fra gårsdagens barnevelsignelse!

Som nevnt, i går var i i barnevelsignelse til skjønne Tiril Lovise, mi niese og ungenes minste kusine. Sammen med familie og venner var spiste vi god mat, hørte Tirils storesøster Thea holde en herlig tale og hadde en hyggelig stund i sammen. Ungene fikk massevis med komplimenter for de vakre bunadene (all ære til min flinke mamma!), og vi koste oss med kake. Jeg fikk den æren av å lage hovedkaka til barnevelsignelsen og koste meg veldig med det.

Verdens vakreste lille prins Jakob <3

Min skjønne prinsesse Miriam Elise <3

Tiril Lovises BV-kake.

Mine fine <3

Flotte bunader, eller hva?

3 Comments:

  1. Åååå.. Hjemmestrikka bunader er så uttrolig fint. Skulle ønske jeg fikk til det altså.. Mamma strikke en til størstesnupp for et par år siden, men den har kusina mi fått nå, til sin datter.

  2. Så utrolig fine og flott arbeid.har du oppskrift på den jente bunaden.har så utrolig løst til å strikke denne.

Legg inn en kommentar