Huset vårt ligger ute for salg!

Jeg har jo tidligere delt at vi skal flytte, og nå blir det plutselig mer virkelig. Nå er nemlig huset vårt lagt ut på Finn.no . Nå håper vi at noen andre er enige med oss at dette er drømmehuset og at de ønsker å flytte hit!

Vi er såå fornøyde med huset, og som jeg har skrevet tidligere, er dette virkelig drømmehuset for oss. Det er veldig stort, 4 soverom, drømmekjøkkenet, stort uteområde, flere barnefamilier som naboer og både fiskevann og badevann bare noen hundre meter unna. Klikke deg inn HER for å se hele annonsa!

Og du – jeg blir superglad om du deler annonsa videre; Vi ønsker jo at flest mulig skal skal få muligheten til å se dette drømmehuset!

​Følg gjerne med videre på bloggens facebookside Monicas liv

10 Comments:

  1. Dere bør ta bort bordet som står på kjøkkenet, og bordet som står i spisestuen. Det er to ødeleggende ting som trekker ned prisen mange tusen kroner.

  2. Samme med stolene oppe. Det ser fint ut med spisestuen på sofabildet, men ikke alene. Ta bort skrivebordet på soverommet. Ta bort tinga på badet. Folk vil sikkert pusse opp det badet uansett. Det var det.

  3. Tviler på at våre private ting trekker ned, vi skal jo ikke selge med møblene ?

  4. Jeg tenker det handler mye om møblene. Det handler om hva folk kan se for seg.

  5. Man tar jo alltid bilde med de møblene man har, og så har fotograf og megler vurdert hva som bør stå hvor ? Jeg stoler på at fagfolka kan sitt, og dessuten er annonsa ute ? Jeg er fornøyd ?

  6. Ja og så hadde jeg tatt bort stolene utfor. Det er bare mine tips til deg hvis du vil at folk skal få ett innpass til å skyve inn sine visjoner og fantasier om hva som er mulig. Da er de allerede inne i kjøpet. Istedetfor å bli presentert noe av dere. Noe kan være bra. Men ikke de tingene jeg så iallefall.

  7. Heldigvis klarer folk flest å se for seg sine egne møbler =) Alle hus som blir lagt ut viser jo eiers egne møbler (stort sett). Dessuten vil visning hjelpe =)

  8. Er du utdannet innen interiør/megling/fotografi? =)
    Jeg tror vi har et godt utgangspunkt i bildene. Vi har satt vekk jobben om hva som bør være med på bildene til de som kan det, og bildene viser løsninger som fungerer bra for en storfamilie =)

Legg inn en kommentar