Happy Together

I går var det nyhetsslipp hos me&i, og nye lekre plagg til sommergarderoben ble lansert. Det nye slippet kalles «happy together» og består av to dameplagg og to barneplagg. Jeg har allerede funnet min favoritt, hvilken liker du?
//Skrevet i samarbeid med me&i

Denne gangen er det flere lekre plagg i herlige sommerfarger som presenteres. Til dame er den en rosa bluse, og en superfin blomstrete retrokjole. Kjolen er min absolutte favoritt i dette nyhetsslippet og er allerede bestilt hjem. Til barn er det en tunika som matcher damekjolen, stilige rosa culottes, en hai-t-skjorte og en hai-jumsuit til de minste.

La oss stolt presentere «Happy gifts»! Kjøp 4 valgfrie plagg fra vårens kolleksjoner og få et ekstra barneplagg på kjøpet*. Hva du får, blir en overraskelse. Du velger bare jente/gutt og størrelse, så kommer gaven hjem til deg med pakken din. Vi vet – dette er skikkelig bra!

* Kjøp 4 plagg (gjelder ikke tilbehør) og få en Happy gift, kjøp 8 og få to Happy gifts, osv. Happy gift er en hemmelig gave, dvs. ingen bytte- eller returrett. Ved evt. reklamasjon erstatter vi varen med et likeverdig produkt og størrelse, men vi kan ikke garantere at du får et helt likt plagg. Vi tar forbehold om eventuelle endringer.

Alle som handler på treff fra 12.-19. april får en gratis me&i-gave

Vil du være væreVERTINNE ? Eller kanskje starte som SELGER for me&i? Klikk deg inn på linkene for å lese mer!

​Følg gjerne bloggens facebookside Monicas liv !

One Comment:

Legg inn en kommentar