Påskeferie og påskeegg!

Nå er det påskeferie for både liten og stor. Miriam har fri fra barnehagen og jeg fri fra jobb, så nå i ferien skal vi bare kose oss sammen. Vi skal ikke på noen lang tur verken hit eller dit, men besøke litt familie, rydde og pakke mer i huset og kose oss med påskemorgen, påskeegg og filmer hele familien.

På fredag fikk Miriam med seg masse flott påskepynt med seg hjem fra barnehagen som hun selv hadde laget. Både tova påskekyllinger, malte egg og melkekartong med karse. Stua er derfor pyntet med en blanding av masse fin hjemmelaga pynt fra Miriam, og gule blomster.

​Påskeegg får de begge, selv om Jakob bare er 9 måneder. Han får egget fylt med smoothie og maispops, mens Miriam får smoothie, kjærligheter, smurfedrops, noen gele-godterier og nonstop.

Det er så koselig å pynte med alt Miriam lager!

​Skal du noe spennende i påskeferien?

One Comment:

  1. Så koselig! Ha en fin ferie:-)

Legg inn en kommentar