Mikke Mus fest! (med giveaway)

I dag har vi hatt Mikke Mus fest her hjemme!

Finnes det noen som ikke liker Disney og Mikke Mus? Jeg kan huske både bøker og filmer helt fra jeg var lita, og jeg har siden Miriam vært lita prøvd å få ho interessert i Minnie Mus. Ho har fått både klær, pennal og veske med Minnie på, og da ho fylte 1 år, laga jeg rosa Minnie Mus-kake! Når jeg nå ble spurt om jeg ville ha et Mikke Mus preparty-kit, sa jeg derfor selvfølgelig ja!

// Sponset Disney-kit

«Mikke Mus feirer 90 år neste år, og Disney-klassikeren møter 2017 med en splitter ny TV-serie fylt med biler, racing og god sportsånd, men også med tydelige nikk til den største av alle Disney-stjerners lange historie! «Mikke og racinggjengen» er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer, og har premiere på Disney Junior i 19. april kl 1700. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald»

«Disney-klassikeren Mikke Mus kommer i en splitter ny TV-serie fylt med biler og racing. «Mikke og racinggjengen» har premiere 19. april kl 17 på Disney Junior. Disney Juniors animerte TV-serie ”Mikke og racinggjengen“ er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Mikke og gjengen driver en garasje i Racervik. På fritiden deltar de i fartsfylte og morsomme konkurranser med sine unike racingbiler, som er inspirert av karakterenes personlighet og som både kan forvandle seg i form og farge. Når de ikke er på veien, driver Dolly og Minni Den Glade Hjelper, et foretak som gir en hjelpende hånd til folk i byen»

Vi laget derfor til Mikke Mus fest hjemme, med tallerkner, vimpler, hatter, Disney-figurer og Mikke Mus- duk, på bordet var det godteri fra pakka og på tven første episode av den nye serien som kommer. Både små og store kosa seg.
Jeg har fått muligheten til å dele ut et slikt kit på Instagram, så om du går inn på min profil @monicabj92 kan du være med i trekninga. Vinneren trekkes på torsdag.

Legg inn en kommentar