Når du skjønner du burde ha lest deg opp om prosjektet du har satt i gang…

Jeg liker å tro at jeg pleier å forberede meg godt og ha oversikt før jeg setter i gang med ting, men nylig erfaring tilsier noe annet. Jeg har rett og slett bare satt i gang et prosjekt, sammen med Miriam, før jeg leste litt om hvordan jeg burde ha gjort det.

Som jeg har vist tidligere, har jeg og Miriam plantet en del grønnsaker. etter å ha hørt at squash var lett å få til, gikk vi i gang og plantet 12 frø i en liten såpotte, for å seinere skulle plante de ut. Jeg trodde kanskjed et kom 2-3 squash på hver plante, men har nå skjønt at vi har planta nok for hele nabolaget. I tillegg skal de stå en meter fra hverandre og ha ca 10 liter jord hver.

Hmm, hva i all verden skulle vi finne på da? Hele hagen kunne jo ikke bli grønnsakshage, så løsninga vår ble rett og slett slik:

Vanlige 10liters vaskebøtter er nå fylt med jord, og squashplantene får stå og vokse seg store!

Legg inn en kommentar