Instagram moments: mars/april

Tenk det, vi er allerede langt inne i andre vårmåned! Ahh, det er så deilig med varmere temperaturer, lysere dager, mer utetid og masse vårtegn. Tidligere har jeg delt litt instagrambilder med dere en gang i måneden, men det er en stund siden nå. Jeg har derfor plukket ut noen få av bildene jeg har delt den siste måneden.

Daglig legges det ut flere bilder på Instagram, alt fra baking, hverdagsliv, barna, turer og prosjekter. Om du vil følge med så finner du meg HER (@monicabj92)

1. Fisketur på kvelden, med verdens blideste gutt 2. «Jeg er Kaptein Jakob ifra totusenogseksten, hei faderi og faderullandei» 3. Tidlig krøkes som god fotballspiller skal bli 4. Barnevelsignelse for niese/kusine Tiril Lovise

5. Barnevelsignelseskaka til Tiril Lovise 6. «gled en venn»-prosjektet mitt. Muffins pakket inn og levert ut <3 7. Pikekyss til kollegaer 8. Kokos- og sitronkake til korøvelsen

9.Miriam Elise har planta belgfrukter og grønnsaker 10. Klatremus klar for kino (Hakkebakkeskogen så klart) 11. På bowling for første gang 11. Klar for barnevelsignelse

12. Kake til min svogers 30årslag 13. Sjokoladepizza 14. Endelig vår! 15. Middag på bålpanna

Hva var ditt høydepunkt måneden som gikk?

One Comment:

  1. Så herlige bilder! Ha en flott kveld ?

Legg inn en kommentar