Oppskrift: Sjokoladecookies

Klart for ukens oppskrift!

Jeg liker å ha kjeks, pikekyss eller annet (hjemmelaga) søtt på lur, og da jeg kom over oppskriften på disse sjokoladekjeksene var jeg bare nødt til å prøve. Nå oppskrifta inneholder mer enn tre ganger så mye sjokolade som mel, da veit man at det må blir godt! Jeg har derfor fulgt sånn cirka oppskrifta, men tilpasset den slik at den er allergivennlig.

Originaloppskrifta er dobbelt så stor, og den kan du finne HER .
Til 9 store kjeks trenger du:

150 g g mørk kokesjokolade hakket i små biter, 25 g smør, 1 stort/2 små egg, 80 g brunt sukker, 1 ts vaniljesukker, 45 g mel, 1/2 ts bakepulver

Smelt 100g av sjokoladen med smøret i en kjele på svak varme. Pisk sammen egg, brunt sukker og vaniljesukker. Tilsett sjokoladesmøret. Sikt deretter i mel og bakepulver og bland godt. Til slutt vender resten av sjokoladebitene inn med slikkepott. Bruk ei sprøytepose eller fordel røra ut i 9 hauger. Husk godt med mellomrom da disse flyter utover!
Steik cookiesene i 14 minutter på 175*c midt i ovnen.

​Mmmm!

6 Comments:

  1. Wow! Ser så godt ut!❤️ Må kanskje prøve denne!?

  2. Såå herlige de ser ut!!<33

  3. Nam disse så gode ut!

  4. Det er de =)

Legg inn en kommentar