Blogging fra egen plattform!

Etter nesten nesten 3 år totalt som blogger, følte jeg det nå var på tide å få seg sitt eget domene å blogge fra. Det er bedre for meg, og mye lettere for dere som lesere å huske bloggnavnet mitt! Så da er dette første innlegg fra eget domene, litt som en test, og litt for å bli kjent med skriveverktøyet!

Bloggadressen fra nå er dermed www.monicabj.no ! På bloggens facebookside kan du følge med, der publiserer jeg innlegg når de er delt her!

Det tar nok noen dager før jeg er inne i det, men da kommer det litt nytt og spennende til dere! Både hva jeg og ungene gjorde på oppdrag i Oslo før påske + giveaways og annet gøy!

4 Comments:

  1. Yeah, herlig, Monica! En renere blogg med kun egen reklame er gull verdt?

  2. Gratulerer. dette blir kjempegøy.

Legg inn en kommentar