På oppdrag i Oslo!

Ei ukes tid før påske, var jeg og ungene en tur i Oslo. Vi var hemmelighetsfulle og delte kun noen sneakpeaks på Instagram om hvor vi var, men sa aldri noe om hva vi skulle.

For noen år siden, da Miriam fortsatt var i magen, var jeg på et homeparty for noe som heter Sjarmtroll. De har masse av leiker og andre ting til barn, der det skjer læring gjennom leik. Barna lærer altså bokstaver, å hjelpe til, tall, å skrive og lese gjennom leik. Helt topp for meg, jeg elsker slike konsepter! Jeg har siden den gang fulgt Sjarmtroll i sosiale medier.

Da de for en måneds tid siden spurte etter nye modeller, tok jeg kontakt og sendte inn et bilde av Jakob. Han sjarmerte damene bak Sjarmtroll, og ikke lenge etter ble vi spurt om å komme inn for å ta litt bilder.

Både Miriam og Jakob var med, og på Sjarmtroll sine facebooksider ligger flere av videoene der Miriam får se på non av produktene deres. Det Jakob skulle fotograferes til, var en ny babykolleksjon som har kommet. Alle bildene er nå lagt ut i deres nettside, så om du vil se, kan du finne alle bildene her.

Jeg fortalte dem at jeg blogger, noe de syntes var spennende, så om ikke lenge kommer det en flott giveaway med premie fra Sjarmtrolls sortiment! Lik facebooksiden Monicas liv for å få det med deg!

Legg inn en kommentar