Nye dukkeklær og giveaway!

For ei ukes tid siden kom det ei pakke i posten. Pakka var adressert til meg, men da jeg åpnet den og så hva som var inni, pakket jeg den inn igjen og gav den til Miriam Elise. Det var nemlig ikke noen tvil om hvem den gava var til! Inne i pakka lå de nydeligste dukkeklærne du kan tenke deg, perfekt utført og i herlige farger.

Min «bloggkollega» Vivian er nemlig en racer bak symaskina, og har sydd utallige barneklesplagg, både til familie, venner og på bestilling. Miriam har flette flotte plagg fra henne, og hvert plagg er helt unikt! Nå er Vivian i gang med å lage dukkeklær, og sendte altså en pakke i posten til Miriam.

Miriam var helt i hundre og skulle ha på dukka si alle plaggene med en gang.  En lekker kjole med tilhørende lue, tskjorte og truse i matchende stoff, og verdens skjønneste joggedress skulle på, alle som en, og dukka har vært mye brukt siden!

Vivian syr på bestilling, men har akkurat nå en liten systopp. Hun får stadig bestillinger, så en liten pause for å få sydd opp alle bestillingene må til innimellom! Se det flotte hun lager på Instagram ( @Vivtra) eller på facebook (Vivtra).

Snilleste Vivian sa at hun hadde sydd noen ekstra plagg jeg kunne få gi ut til en heldig leser, så om du har barn, eller kjenner noe som ønsker seg dukkeklær, så hiv deg med i giveawayen!

Dette skjønne settet, med heldress + lue,  tskjorte + shorts, hettejakke og skjørt kan bli ditt! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med hvem du ønsker å gi dukkeklærne til!

Vinneren trekkes neste lørdag, 29.april, og publiseres på bloggens facebookside!

Og du, jeg blir veldig glad om du vil følge bloggen på facebook! Der legges det ut mer enn bare her, og plutselig dukker det opp en giveaway som bare facebookfølgerene får delta i!

15 Comments:

 1. Jeg ønsker å gi dette til mitt *bonusbarn* , som bor hos oss innimellom! Eller rett og slett til miniklanen, for det er på høy tid st de får en dukke! Vi har tross alt en tvilling-dukkevogn, men ingen dukker.

 2. Hei hei jeg har et lite barnebarn som har mye halvnakne babydokker. Hun hadde nok blitt glad.

 3. Tror bestemor kunne trenge litt nye klær til dukkene her i huset.

 4. Vil gjerne gi det til tre søstre på 2,3 og 5 år som jeg er besteMARI til! Hilsen Liv Mari Bøstein

 5. Disse flotte klærne skulle eg gjerne kunne gi til mitt barnebarn Sarah Amalie og hennes babyborndukke som trenger klær.

 6. Det skulle lille jenta mi fått ☺️ Ho synes det er så stas med dukker☺️

 7. Disse hadde passet perfekt til de dukkene uten klær jeg skal gi til innsamling til et barnehjem 🙂 Er student så har ikke mulighet til å ta meg råd til klær til to av dukkene.

  Eventuelt de siste setter ville jeg gitt til mine to jenter jeg stolt tante til 🙂

 8. Sååå fine!!! ? Ville gitt det til noen barn i familien som leker med dukker! Vet ikke om det blir en hit hos Marcelo enda!!

 9. Så søtt! Det hadde nok Regine likt ???

 10. Jeg vil gi det til Amalie ❤ hun har arvet mange dukker, men nesten ingen av de har klær. Så de har to sett med tøy de bytter på. Hun hadde blitt super glad for dette.

 11. Så fine klær! Hvis jeg vinner ville jeg gitt disse til min eldste datter, så har hun også noe å stelle med når jeg steller lillesøster ☺️❤️

 12. Jeg ville gitt de til min lille prinsesse Amanda ?

 13. Kjempe fine dukkeklær, tror jeg vil gi dem til min niese eller jenta til venninna mi, som blir storesøster om ikke så lenge?

Legg inn en kommentar