Alene for første gang

Som mamma til små barn, er man naturlig nok rundt barna sine hele tiden. Natt og dag, morgen og kveld. Jeg elsker det! Å være mamma er det beste som har skjedd meg, og jeg elsker all tid jeg får med mine to hjerteskatter <3

Simon og ungene har nå reist på overnatting til hans foreldre, og i natt er jeg for første gang vekk fra Jakob som nå er blitt 9,5 måned. Han har de siste 3-4 ukene sovet natta gjennom (= 12 timer i strekk uten oppvåkninger), men det er første gang vi sover vekk fra hverandre.Da Miriam Elise var 10,5 måned gammel, var jeg for første gang en natt vekk fra henne. Mamma passet henne hele natta, og det gikk kjempefint, så jeg har nok ike noe å grue meg for denne gangen heller.

Det er bare det at mitt lille matvrak fortsatt ammes 4-5 ganger i døgnet! Simon skal nå være både mor og far på en gang et helt døgn, så jeg har pumpet ut en liter melk som han nå skal få på flaske. Han har godt av det, jeg har godt av det, men likevel er jeg kjempespent!

Det føles rart å være vekk fra de som betyr alt for meg, selv om det bare er for et døgn<3

Minner om giveawayen som er på bloggen! Vinner trekkes i morgen – du kan melde deg på HER.

2 Comments:

  1. Jeg kjenner igjen følelsen du beskriver altså. Nå har jeg alltid en, to, tre eller alle fire hjemme – jeg har faktisk enda ikke vært alene hjemme. Huskee ikke hvordan det er å være helt alene ?

    • Det er kjemperart! Men det var veldig godt, og jeg tror også minstemann (som snart skal vennes av puppen) hadde godt av det =) Og alle klarte seg bra =)

Legg inn en kommentar