Et helt eget hus!

Se på de to skjønningene her! Er de ikke fine? <3 Vi har vært på overnattings hos mine foreldre i helgja, og med finværet som har vært, har vi fått kost oss masse ute. Da vi kom oppover på søndag, hadde mamma og pappa en overraskelse til ungene. For vet dere hva de hadde gjort? De hadde ret og slett pussa opp leikestua jeg og søstra mi hadde da vi var små!

Det er litt dumt jeg ikke har førbilder, for leikestua var ikke til å kjenne igjen. En hel vegg har de bytta, veggene er mala, nye hyller og bord inne + benken og en stol vi hadde da vi var små. En ny leikekomfyr, blomsterkasser på utsiden, egen postkasse (der ho skal få post hver gang vi kommer), bestikk og dekketøy,  leikekjeler, blomster og bilder på veggene. Det er rett og slett blitt kjempeflott der inne!

Miriam var helt i hundre, og vi har sitti alle sammen der inne mens ho har sprunget rundt laga mat og servert til oss. Tenk det – tre år og ha sitt helt eget hus hos Mommo og Moffen! 

Til stor glede for ungene var også min søster Hege hjemme. Miriam er høyt og lavt, men et blinkskudd av «tatte Hede» og Jakob fikk jeg. To hele dager ute i hagen, deilig grillmat på kvelden, familietid, og den nye leikestua til ungene- vi har hatt en knallfin langhelg!

Hvordan har din helg vært?
Følg gjerne med på bloggens facebookside Monicas liv

5 Comments:

  1. Åh, jeg ønsker meg så en slik leikestue til ungene ❤️❤️❤️

  2. Ønsker meg leikestue til ungene jeg også ?

    • Miriam var helt i hundre! Jeg og søstra mi leika masse der i mange år, så det er så koselig at foreldrene mine nå har pussa den opp og gjort klar til barnebarna =)

  3. Jeg ønsket meg lekestue da jeg var barn og ønsket det egentlig til poden. Nå fikk ikke han det heller, men han hadde digget det noen år. Det er så hyggelig.

    Så fint de har det <3

Legg inn en kommentar