Create your own sunshine

Det er første onsdag i måneden, og i dag har nyhetsslippet «create your own sunshine» kommet! Det nærmer seg sommer, og med disse fargerike plaggene, er man bare nødt til å få sommerstemning!

//samarbeid med me&i

Denne gangen er det tre plagg til dame og tre plagg til barn som er med i nyhetsslippet. Jeg, som elsker å kle Miriam og Jakob likt, synes det er topp at det er matchende klær til gutt og jente, men likevel var det to av dameplaggene som falt best i smak hos meg. I skrivende stund har jeg på meg jumpsuiten fra et par sesonger tilbake, og det er nettopp sommer-jumpsuiten som er en av mine to favoritter! Også dameshortsen er en favoritt, rett og slett fordi den ser superlekker ut med knytinga, og et veldig behagelig stoff!

//Jumpsuit with short legs//v-neck tank top//soft sweat shorts//

//landscape tunic//sporty sweatshorts//landscape//

«Solskinn og godt humør

Med et stort smil om munnen presenterer vi flere friske nyheter. Barneklærne er inspirert av skandinavisk sommer med røde hytter, slingrende grusveier og solskinn mellom trærne. Og dameplaggene…! Så fine, så friske i fargene aqua, grafittgrå og svart. Kombiner dette med en kampanje for deg som handler på treff. Handle for 1500 kr eller mer, så blir jeansveska di»

Så, hvilket plagg er din favoritt?

 

2 Comments:

  1. Den er super, den jumpsuiten! Den skulle jeg likt å ha på!

Legg inn en kommentar