Innholdsrik helg og konfirmasjon

Da var det tid for å få på seg joggedressen, legge beina høyt og bare slappe av! En veldig innholdsrik og travel helg er over, avsluttet med en koselig konfirmasjonsfeiring i dag. Min fetter Marius stod til konfirmasjon i dag, og jeg, min søster og Miriam&Jakob reiste til Vestfold for å feire. Etter å ha vært i kirka og sett konfirmasjonshandlinga, reiste vi videre for å feire. Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i dag, for med to barn som alltid er i hundre, og en mann som er på skole hadde jeg mer en nok å henge fingrene i.

Miriam skulle få Jakob til å sove… Som dere ser ligger han å klapper i hendene, og det ble ikke noe søvn på dagen. Han var uansett kjempeblid, som alltid! Deilig mat, skravling, ut i finværet, taler og godt med kaker. Jeg er eldst av alle søskenbarna i familien, og det er først nå at mine søskenbarns skal konfirmeres, neste en i året de neste årene. Koselig å få være med å feire, og Miriam var helt på gråten da vi skulle dra, for ho kosa seg md å leike med mine yngste søskenbarn.

En av gjestene er kjempeallergisk mot egg, så jeg tilbød med å lage allergikaker. Da ble det sjokoladekake, cupcakes med sjokoladesmørkrem og MMF-pynt, og vannlilje-cookies (Konfirmanten er aktiv speider).

Verdens vakreste jente, i den flotte bunaden som Mommo har strikket til henne.

Hvordan har din helg vært?

2 Comments:

  1. Jeg blir så himmelfallen hver gang jeg ser bilder av deg. At det er mulig å være så vakker <3 Ser ut som dere koste dere veldig i konfirmasjon <3

Legg inn en kommentar