Hyttetur

Nå som det nærmer seg sommer, og for vår del flytting, er det noen aktiviteter vi snart skal avslutte vårt engasjement i. Helt fra vi flyttet til Kragerø har vi begge sunget i kor, og nå i helgja ble alle i koret invitert opp på hyttetur på Gautefall som koravslutning før ferien. Vi var ikke så kjempemange, men vi hadde det superkoselig!

Hytta i var på var det eierene som har bygget selv, og makan til flott hytte altså! Aldri sett noe liknende. Med masse herlig natur rundt, skog og fjell og fantastisk utsikt, kunne ikke jeg fått en bedre avslapping i helgja.

Langt blogginnlegg, masse flotte bilder fra turen!

 Det o`store for Miriam, var uten tvil at de hadde trampoline på hytta. De vi var på hytta til hadde med seg døtrene sine, og Miriam og 14åringen deres er «bestevenner» i følge Miriam. Sarah er superflink med barn, og var med på trampolina, spilte fotball med henne, lå i hengekøya og lå i turnringene. At hytta i tillegg har en stor hems fylt med leiker for barn i alle aldre, var perfekt for både Miriam og Jakob. De fikk masse oppmerksomhet av de store jentene!

Vannaktiviteter!

På lørdag kom det opp flere kormedlemmer på dagstur, og om jeg har telt riktig, var vi 17 stykker som gikk en god tur innover mot en foss. Til tross for veldig ulendt terreng, fikk vi med oss barnevogn halve veien, og bytta på å bære ungene resten av veien. Strålende sol, tskjorte-og-shorts-vær, sjokoladepause, lydene av rennende vann, fuglekvitter, lukta av skog og samvær med flotte mennesker. Så herlig!

Vi avslutta helga med grillmat og å bade i badestampen. Ah, så godt med slike venneturer!

6 Comments:

  1. For en nydelig natur og flott hytte! Sånne hytteturer er så deilig. Man trenger ikke dra så langt for å finne ro og idyll. Og trampoline er trekkplaster for småfolk, vet du 🙂

    • Ja, det var virkelig helt fantastisk =) Kosa oss max! hehe ja, det er flott de hadde gjort det så barnevennlig der, selv om de ikke har småbarn lenger selv.

  2. Det så ut som en superfin hyttetur og så koselig med så mange venner samtidig ☀️Og for en vakker natur og utsikt!
    Ha en god uke, Monica!

  3. God kombinasjon av natur, aktiviteter, venner og bra vær! Herlige bilder!

Legg inn en kommentar