GIVEAWAY!

Husker dere jeg fortalte at Miriam Elise og Jakob hadde vært i Oslo på modelloppdrag? Det var for en ny kolleksjon hos Sjarmtroll, et norskt firma som ønsker å inspirere og motivere gjennom sine miljøvennlige produkter som gjør hverdagen lettere. Jeg ble kjent med produktene allerede i 2013, og falt veldig for leiker og produkter som gir læring til de små håpefulle. Mine unger har derfor testet flere av disse før de selv skulle være modeller.

Da jeg var der inne fortalte jeg at jeg blogger, og fikk deretter spørsmålet om jeg kunne tenke meg å gi vekk en av deres bestselgere til en av mine lesere. Selvfølgelig ville jeg det, så nå kan nettopp du vinne STJERNEDRYSS, en motivasjonskalender for barn.

//sponset premie

Flere bilder og video av produktet kan du se HER

Her skriver man/henger man opp hva barnet skal hjelpe til med i løpet av uka i kolonna til venstre, og så henges det opp stjerner i ulike farger etter hvor flink barnet har vært til å gjøre pliktene sine. Da dnne er magnetisk og kan skrives på med whiteboardtusjer, kan man henge opp og skrive det som passer best for barnet. Dermed passer denne tavla for barn fra 3 år og oppover.

Vi har hatt denne tavla en god stund til Miriam, og hver kveld går vi gjennom dagen og ser hva slags stjerner hun har klart den dagen. Dersom hun i løpet av ei uke får mange grønne (grønn er de beste), får hun en premie av oss.

Sjarmtroll facebook: Sjarmtroll.no
Sjarmtroll Instagram: @sjarmtroll.no

Vil du ha en slik STJERNEDRYSS-tavle? Legg igjen en kommentar på dette blogginnlegget og lik facebooksiden Monicas liv. Du kan også delta på Instagram @monicabj92 for å øke vinnersjansene dine. Vinner trekkes lørdag 20. mai.

 

6 Comments:

  1. Den så kjempe smart ut. Så den hadde vært perfekt for han på 2 1/2?.

  2. Perfekt for mine fire medlemmer i MiniKlanen! Super motivasjon for å bidra hjemme. Jeg følger deg på bloggen ✔️
    God søndag!

  3. Camilla Malvine

    Er en stund til Lucas er 3, men ønsker oss sånn allikevel 😀 Gøy at du har konkurranser med så fine premier!

  4. Å, den hadde vært helt super til vår 3-åring!?

  5. Enda det er 2,5 år til Eline er 3 år så hadde det vært morro å hatt den klar til den tid ?

  6. Hadde vært supert og fått et ordentlig system til guttungen. Han vil hjelpe til, men det hjemmelaga systeme jeg har inspirerer han ikke like bra ?

Legg inn en kommentar